پنجشنبه 7 خرداد 1394-11:40 کد خبر:9322

در جمع خبرنگاران چهاردانگه‌ای مطرح شد:

پیشنهاد تاسیس کارخانه رب گوجه فرنگی توسط یک کاندید انتخابات در ساری

عضو قبلی شورای شهر ساری، برنامه های جالبی ارائه داد.


به گزارش خزرخبر و به نقل از وارش، فرامرز نقیبی عضو سابق شورای شهر ساری، در جمع خبرنگاران چهاردانگه‌ای مقیم ساری به بیان معضلات و مشکلات این منطقه پرداخت و در ادامه به علل عقب‌ماندگی شهرستان ساری و میاندرود از سایر مناطق مازندران پرداخت.

وی نداشتن نبود شغل مناسب و درآمد کافی، راه نااستاندارد، زباله، و مهاجرت بی‌رویه را از مهم‌ترین مشکلات منطقه چهاردانگه اعلام کرد و گفت: برای حل این معضلات نیاز نیست نماینده به تنهایی وارد عمل شود، همین که نمایندگان در انتخاب مدیران ارشد استان دقت کنند، در حل بخش بزرگی از مشکلات موفق بوده‌اند چون مدیران ارشد توانمند، معاونان و کارکنان توانمند و با برنامه را بکار می‌گیرند و سبب بهبود اوضاع می‌شوند.

عضو سابق شورای شهر ساری، بیان کرد: احداث کارخانه تبدیلی، بخش بزرگی از معضلات این بخش را حل می‌کند.

مثلا یکی از اقدامات این است که با احداث کارخانه رب در کیاسر، کشاورزان روستاهای مختلف را به کشت گوجه با اطمینان از اینکه محصول آن‌ها به فروش می‌رسد، ترغیب کرد، یا مردم دودانگه را به پرورش گل و گلاب‌گیری تشویق کرد.

نقیبی افزود: بسیاری از شرکت‌های شهرک صنعتی کیاسر هیچ ربطی به کشت‌وزرع، زندگی ودرآمد مردم منطقه ندارد و این نه برای شرکت‌های موجود ونه برای مردم منطقه سودمند نیست.

جاده تاکام 18 سال است هنوز ته‌ریزی نشده است!

عضو سابق شورای شهر ساری، با اشاره به ‌استاندارد نبودن جاده ساری- تاکام بیان کرد: این جاده در حد مرکز استان و شهر گردشگرپذیر ساری نیست و شاهدیم در روزهای تعطیل مردم بیش از 2 ساعت در ترافیک‌اند و در عید امسال این محور 8 کشته داشت.

وی افزود: 18 سال است این مسیر هنوز ته‌ریزی نشده است و طبیعی است با توجه به وسعت کار، یک پیمانکار از پس این پروژه مهم برنیاید، عاقلانه‌تر این بود پروژه بین چند پیمانکار تقسیم شود تا با ایجاد رقابت و رفاقت، این پروژه هرچه زودتر به بهره برداری می‌رسید که اینکه سال‌ها به طول بینجامد.

نقیبی با اظهار اینکه بسیاری از روستاها مشکل آب آشامیدنی دارند، گفت: اولین چیزی که برای سلامت جامعه نیاز است و جزو وظایف مهم نمایندگان و مسئولان است تامین آب آشامیدنی مردم است.

عضو سابق شورای شهر ساری، با بیان اینکه ظرفیت‌هایی در روستاهای ساری و میاندورود به ویژه روستاهای چهاردانگه وجود دارد که برای گردشگری کم نظیر است، گفت: هنوز بعد از 37 سال از نظام جمهوری اسلامی نتوانستیم روستاهای خود را به همشهری‌ها وهم استانی‌های خود معرفی کنیم.

وی با بیان اینکه زمانی روستاییان تولیدکننده بودند، گفت: در سابق روستاییان وقتی به شهر می‌آمدند با سبدی پر می‌آمدند ولی امروزه روستاییان با سبد خالی می‌آیند با سبد پر بازمی‌گردند، و این نشان می‌دهد در بخش روستایی بسیار ضعیف عمل کردیم.

کشاورزان هنوز نمی‌دانند چه بکارند؟!

نقیبی با اشاره به مشکلات فراوان کشاورزان بیان کرد: اکثر کشاورزان نمی‌دانند چه کشتی انجام دهند تا سودآور باشد.

 با این همه همین که محصولات کشاورزان روانه بازارمی‌شود واردات محصولات کشاورزی نیز آغاز می‌شود و کشاورز ناچار می‌شود محصولاتش را زیر قیمت بفروشد، به این ترتیب با یک حساب سرانگشتی می توان فهمید که حتی مزدی به اندازه کارگر ساده را نگرفته است

عضو سابق شورای شهر ساری، علت معضلات فراوان منطقه چهاردانگه را نبود رفاقت و همدلی بین اهالی و مسئولان این منطقه دانست و گفت: با وجود اینکه این چهاردانگه، مدیران و کارمندان توانمندی در استان و حتی کشور دارد ولی چون همراه و همزبان نیستند و بجای اینکه دست هم را بگیرند، پشت هم را خالی می‌کنند! هنوز نتوانستند اتفاق خاصی را برای منطقه خود رقم بزنند.

ساروی‌ها در خانه خود غریبه‌ند!

وی، این مشکل را خاص چهاردانگه ندانست و گفت: در ساری نیز شاهد نبود اتحاد و همدلی مسئولان هستیم.

نقیبی با بیان اینکه یکی از دلایل پیشرفت هر منطقه و شهرستان، حضور افراد بومی آن شهر و منطقه است، گفت: بومیان به دلیل تعصبی که به شهر و ولایت‌شان دارند، سعی بیشتری برای عمران و آبادی شهرشان انجام می‌دهند، به همین دلیل نگاه ساروی‌ها به ساری دلسوزانه‌تر است.

عضو سابق شورای شهر ساری، با اظهار اینکه بسیاری از کارکنان ادارات مختلف ساری، بومی نیستند، بیان کرد: در طول این سال‌ها آن‌گونه که باید از ظرفیت و توان مدیران و کارکنان ساروی استفاده نشده است و این نشان می‌دهد ساروی‌ها در خانه خود غریبه‌اند!

همدلی نباشد هیچ اتفاقی نخواهد افتاد!

وی با بیان اینکه در طول سال‌های متمادی، به نام قطب کشاورزی، زمینه فعالیت دیگر عرصه ‌ها محدود شده بود، گفت: تنها عاملی که ساری و میاندورود را نجات می‌دهد اتحاد و همدلی مسئولان است

نقیبی افزود: تجربه نشان داده است اگر صد صفحه برنامه بنویسیم و هزارتا شعار بدهیم ولی همدلی نباشد هیچ اتفاقی نخواهد افتاد!

عضو سابق شورای شهر ساری، عامل تحول ساری را رفاقت و همدلی شورا و شهردار اعلام کرد و گفت: با اعلام اینکه ادامه شورای سوم و چهارم ساری با رفاقت و همدلی ساری را متحول کردند و امروزه تقریبا در همه جای ساری پروژه‌های بزرگی در حال اجراست.

وی با بیان اینکه برخی از نحوه افتتاح‌های شهرداری و برگزاری جشن‌های مردمی انتقاد می‌کنند، گفت: این اقدام شهرداری سهیم کردن مردم در سازندگی و تحول شهرشان، و بهانه‌ای برای ایجاد شادی و نشاط در قشرهای مختلف مردم است.

نقیبی در ادامه، درباره نقش رسانه‌ها در پوشش دادن اقدامات شورا و شهرداری بیان کرد: رسانه‌ها بی تردید یکی از مهمترین عوامل پیشرفت شورا و شهرداری بودند چون با انعکاس اقدامات انجام شده موجب انگیزه، اتحاد و همدلی اعضا می‌شندند.

 از نمایندگان 3 استان شمالی تنها یک نماینده عضو کمیسیون کشاورزی است

عضو سابق شورای شهر ساری، با اظهار تاسف از اینکه از 3 استان شمالی کشور (مازندران، گیلان و گلستان) تنها یک یا 2 نماینده عضو کمیسیون کشاورزی هستند، گفت: این در حالی است که از خوزستان 5 نماینده در این کمیسیون حضور دارند و  انتظار می‌رود نمایندگان شمالی در بخش کشاورزی مجلس صاحبنظر باشند.

وی با اشاره نبود اصل اتحاد و همدلی بین 2 نماینده شهرستان و مدیران بیان کرد: نمایندگان با انتخاب مدیران ارشد توانمند دراستان، می‌توانند به کار اصلی خود، قانونگذاری برای بهبود وضع موجو بپردازند نه اینکه درگیر تغییرات جزیی فلان اداره یا سازمان باشند.

نقیبی با بیان اینکه مهمترین مشکل ما بحث راه هاست، گفت: بخش گهرباران هنوز از جاده بین مزارع به عنوان  تنها محور استفاد می کند و طبق  آمار در 2 سال بیش از 34 نفراز دنیا رفتند اگر این 25 کیلومتر را هرسال یک کیلومتر آن آسفالت می‌شد، تاکنون به پایان رسیده بود.

 حضورم در عرصه نمایندگی مجلس صرفا یک تکلیف است

عضو سابق شورای شهر ساری، با بیان اینکه در سال‌های حضورم در شورای شهر به خوبی دریافتم زمان شعار و وعده‌های عملی نشده گذشته است، گفت: 37 سال از انقلاب اسلامی می‌گذرد و در هر دوره‌ای نامزدها با شعارهای مختلف آمدند و وعده وعیدهای بسیاری دادند، ولی در عمل اقدام خاصی برای بخش‌های مختلف ساری از جمله چهاردانگه نشده و مردم تغییر چندانی مشاهده نکردند.

وی  با اظهار اینکه تغییرات فاحشی در گرگان از سال 1369 که در این شهر دانشجو بوده است تاکنون رخ داده است، گفت: عامل تحول این شهر با وجود دارا بودن قشرها و فرقه‌های مختلف، یکصدایی و همدلی مسئولان بود.

نقیبی علت حضورش در عرصه انتخابات را اوضاع نامناسب مازندران اعلام کرد و گفت: حضورم در عرصه نمایندگی مجلس صرفا یک تکلیف بوده و برای بهبود مسائل استان پای در این عرصه نهاده ام