شنبه 13 خرداد 1396-11:59 کد خبر:43404
مدیرکل دامپزشکی مازندران خبر داد:
مصرف جگر تازه نگرانکننده است/ ابتلای دامدار کلاردشت به بیماری تب کریمه کنگو تأیید نشد
مدیرکل دامپزشکی مازندران گفت: بعد از زمان افطار شاهد حضور تعداد زیادی افراد در جگرکیها هستیم که تمایل زیادی به مصرف جگر تازه دارند، و این موضوع بسیار نگرانکننده است.
به گزارش خزرخبر و به نقل از فارس، حسین رضوانی درباره وضعیت بیماری تب کریمه کنگو، اظهار داشت: تاکنون موردی از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو در مازندران گزارش نشده است.
وی درباره احتمال ابتلای دامدار اهل کلاردشت به تب خونریزیدهنده کریمه کنگو، اضافه کرد: هنوز نتیجه آزمایش ازطریق دانشگاه علوم پزشکی مازندران اعلام نشد و به صورت رسمی تأیید نشده که فرد مبتلا شده است.
مدیرکل دامپزشکی مازندران با اشاره به انجام سمپاشی در استان، افزود: سال گذشته 100 درصد سمپاشی امسال نیز انجام صورت گرفته و مجدد در حال انجام است.
این مسئول با تأکید بر رعایت بهداشت فردی و قرنطینهای، خاطرنشان کرد: مهمترین موضوع این است افراد در صورت مشاهده علائم سریعاً برای درمان اقدام کنند.
رضوانی با بیان اینکه باید از کشتار غیرمجاز دام به طور جدی پرهیز شود، تصریح کرد: گوشت قرمز بعد از 24 ساعت در سردخانه مورد مصرف قرار گیرد.
وی با اعلام اینکه افراد در صورت مشاهده کنه بر روی بدن دام از دست زدن به آن خودداری کنند، بیان کرد:با توجه به تعطیلات مسافران بسیاری روی چمن و سبزه ساعاتی را در دامان طبیعت سپری میکنند که احتمال گزش کنه وجود دارد در صورت مشاهده از دست زدن و له کردن آن با دست پرهیز کنند.
مدیرکل دامپزشکی مازندران اظهار کرد: با توجه به ماه مبارک رمضان شاهد حضور افراد بسیاری بعد از زمان افطار در جگرکیها هستیم و تمایل زیادی به مصرف جگر تازه دارند که این موضوع بسیار نگرانکننده است؛ لازم است جگر بعد از مدت 48 ساعت در فریز مصرف شود.